Aflevering 7

In deze aflevering van Het beste paard van stal

ontvangt Nadia weer drie gasten in de studio. Sandra Nijland, paardenfotografe, Ron Slob, paardentandarts en Kennard Buisman, eigenaar van BSS Transport Horses, schuiven deze week aan om te vertellen over hun werkzaamheden.
Onze verslaggeefster Anouk gaat op pad met paardenarts Bas Schillemans én ze krijgt de uitnodiging voor een relaxed weekendje op de Veluwe. We krijgen antwoord op de kijkersvraag van Susanne die met een vervoersprobleem zit en uiteraard heeft de hippische huisadvocaat Mr. Gea Stibbe weer een praktisch, juridisch advies.


Fira en wellness-centrum De Zwaluwhoeve

Onze verslaggeefster Anouk werd uitgenodigd voor een relax-weekend op de Veluwe. En zij niet alleen, ook haar paard mocht mee! Op Landgoed Fira en wellness-centrum De Zwaluwhoeve is het nu mogelijk om je samen met je paard in de watten te laten leggen.

Sandra Nijland

Aan tafel ontvangt Nadia deze week drie gasten een van deze gasten is Sandra Nijland, Sandra Nijland is paardenfotograaf en vertelt over haar afwisselende werk en welke paarden zij het liefste nog zou fotograferen.

Kijkersvraag - BSS Paardentransporten

We kregen de kijkersvraag of wij de oplossing hadden voor een ruiter zonder trailer. BSS Transport Horses heeft hiervoor de oplossing, Kennard Buisman komt hierover alles vertellen.

Keuringsarts Bas Schillemans

Paardenarts Bas Schillemans gaat op bezoek bij een paard die last heeft van stijve gewrichten na het springen en hij heeft en onze verslaggeefster Anouk ging met hem mee. Bas Schillemans geeft Equi oxy cell aan het paard waar veel ijzer en vitamine's inziten.

Paardentandarts Ron Slob

Paardentandarts Ron Slob legt ons uit waarom het noodzakelijk is om het gebit van je paard goed te onderhouden

Juridisch advies van Hippisch advocate

Gea Stibbe geeft juridisch advies inzake het achterlopen met betaling van stalgeld en welke rechten de eigenaar én stalhouder dan hebben.

Voor meer informatie klik hier.